grup

La Vall d’Hebrón i el Clínic demostren en un estudi científic l’eficàcia del tractament cognitiu-conductual en grup en pacients adolescents diagnosticats de TDAH.

L’estudi, publicat en el Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psyquiatry (JAAC), pot suposar un canvi en el tractament a nivell públic, ja que només aquests dos hospitals realitzen en aquest moment el tractament en grup.

 

A més de ser important pels adolescents, des del Centre de Psicologia de Vic oferim treball en grup des de la primera infància fins a l’edat adulta. El treball de grups  és una forma de teràpia que s’utilitza en escenaris molt diversos i amb un alt grau d’eficàcia provada en un ampli ventall de problemes psicològics: problemes de comportament, problemes d’atenció, problemes d’impulsivitat, manca d’habilitats socioemocionals, problemes de lectoescriptura…

 

Actualment estem preparant els grups per aquest estiu 2015. Grups que es realitzaran al més de Juliol i que es poden adaptar a les vostres necessitats. El que treballarem amb els diferents grups serà:

 

– SOS! Som adolescents.

– Entrenament lectura i escriptura.

– Habilitats socioemocinals.

– Atenció i concentració.

– Tècniques d’estudi.

– Estimulació del llenguatge.

– Taller infantil.

 

Continuem treballant per al vostre benestar.

Share Button